En intens produktions camp i Palæstina for instruktører, fotografer og klippere. 

Er du en instruktør, fotograf eller klipper, under 35 år og interesseret i at lave dokumentarfilm i Palæstina til august? 

Empowering Storytellers er en film produktions camp for instruktører, fotografer og klippere fra Danmark, Norge og Palæstina. Campen vil finde sted d. 31 juli til d. 24. august 2018 i Ramallah, Palæstina.  
Formålet med campen er at skabe muligheder for nordiske og palæstinensiske filmskabere, til at udvikle samarbejder og palæstinensiske historier. Resultatet vil være 4 dokumentarfilm. Filmskaberne må selvstændigt organisere og tilrettelægge produktionerne. Deltagerne vil blive indelt i 4 teams hvor de palæstinensiske deltagere vil hjælpe de nordiske med at udforske de ukendte territorier og samarbejde med de lokale. Filmene vil blive distribueret til filmfestivals, sociale medier og blive screenet ved særlige arrangementer i Danmark og Palæstina.    

Filmskaberne vil i løbet af opholdet deltage i workshoppen "Den personlige metode" med Torben Simonsen fra dokumentarlinjen på Den Danske Filmskole. Yderligere vil der være oplæg med med palæstinensiske filmskabere og branchefolk, samt  fælles udflugter i området, for at inspirere filmskaberne og styrke deres bevidsthed omkring kulturen og de forskellige situationer i Palæstina. 

Der er en egenbetaling på 2500 dkr. (335€) for at deltage. Udgifter til transport og overnatning vil blive dækket, mens der udbetales et dagligt bidrag til forplejning. Teknisk udstyr vil blive tildelt af dit lokale filmværksted.  

DEADLINE 1. JUNI ANSØG HER.

English version LINK

EMPOWERING STORYTELLERS er skabt af FilmLab:Palestine, Det Danske Hus i Palæstina, IMS, Mellemfolkeligt Samvirke, Mediefabrikken i Oslo og Aarhus Filmværksted.