Aarhus Filmværksted søger Projektleder

Fuld tid – 2 års projektansættelse med mulighed for forlængelse.

Aarhus Filmværksted er et åbent filmværksted med den hovedopgave at hjælpe nye, fortrinsvis unge, filmskabere i deres faglige og kunstneriske udvikling – med det primære formål, at de finder en videre vej ind i uddannelse eller beskæftigelse i filmbranchen. Vi har til huse i Filmby Aarhus og samarbejder med andre talentudviklere, produktionsselskaber, Den Vestdanske Filmpulje og byens øvrige kulturinstitutioner.

Vi søger nu en ny projektleder til vores team. Vi er en lille og uformel arbejdsplads, der har et tæt og inspirerende samarbejde med landets 3 andre filmværksteder (Viborg, Odense og København) gennem Filmtalent. På Aarhus Filmværksted har vi alle vores egne ansvarsområder, men hjælper også hinanden efter behov og interesser. Udover vores primære fokus på det filmfaglige, er vi meget optaget af bæredygtighed – både den sociale og den klimamæssige. Vi ønsker at være en mangfoldig arbejdsplads, hvor alle føler sig velkomne.

Arbejdsopgaver vil bla. omfatte:

Eventprogram: Planlægning af workshops, masterclasses, netværksarrangementer og camps – herunder forslag til undervisere, indgåelse af aftaler, annoncering og facilitering af alle events, samt opfølgning herpå.

Projektledelse: Det kan både være projekter der startes op fra bunden, eller projekter der allerede er i gang. Arbejdet kan omfatte både idégenerering, finansiering/fondsansøgninger, eksekvering og afrapportering.

Mangfoldighedsfokus: I samarbejde med de andre Filmværksteder og Filmtalent, arbejder vi på et nationalt tiltag, der skal øge inklusion og mangfoldighed i filmbranchen. Samme fokus har vi lokalt, og en del af opgaven vil være at byde ind med viden og sparring på fokusområdet.

Klimabæredygtighed: I løbet af 2023 har vi arbejdet på en bæredygtighedsstrategi, som skal udvikles og implementeres. En ting er at lave en strategi, og næste skridt er at følge op på den med konkrete handlinger. Arbejdsopgaverne vil omfatte sparring og eksekvering heraf. Vi arbejder pt på finansiering af et Open Call med fokus på klimarelaterede verdensmål.

Fundraising: Filmværkstedets driftsbudget er sikret fra kommunal og statslig side, men vi søger ofte alternative midler til iværksættelse af projekter, som f.eks en årlig dokumentar camp, ledelseskursus, klippeworkshop eller andre projekter, som er relevante for filmværkstedets brugere. Den nye projektleder vil sammen med direktøren udvikle projekter og søge finansiering hertil.

Kommunikation: Filmværkstedets eksterne kommunikation foregår på Facebook, Instagram, gennem nyhedsbrev og på vores hjemmeside, så det er vigtigt med gode digitale kompetencer og sans for kommunikation. Vi står foran en opdatering af hjemmesiden, som projektlederen også vil være involveret i. Det være sig i form at tekster, billeder og video materiale. Dertil kommer udarbejdelse af nyhedsbreve.

Nationalt samarbejde: Gennem Filmtalent har vi sammen med de andre Filmværksteder bla. tilbudt Serieskolen med DR Ultra og Serieskolen med Netflix til de nye Filmskabere. Det gode samarbejde på tværs af landet fortsætter og engagement i disse fælles projekter vil også blive del af opgaven.

Kvalifikationer, der lægges vægt på.

  • Det vil være en stor fordel, at du har erfaring fra filmproduktioner, har været med til at planlægge optagelser og har været med ude på set, så du kender de udfordringer, som brugerne af Filmværkstedet oplever og har en fornemmelse for hvilken læring, der er relevant for de nye filmskabere.
  • Du har et netværk i filmbranchen, der gør det nemt at foreslå og kontakte undervisere.
  • Du tager ansvar og forstår at arbejde målrettet med et projekt fra start til slut.
  • Du har erfaring med fundraising og finansiering.
  • Du har gode kommunikationsevner, og du forstår at henvende dig til en ung og filmfaglig målgruppe på digitale platforme.
  • Du er generelt nysgerrig og interesseret i at udvikle dine kompetencer.
  • Du har erfaring fra arbejde med f.eks. tværkulturelle projekter, klima og inklusion.

 

Praktisk:

Stillingen er en 2-årig fuldtidsstilling, med mulighed for forlængelse. Hvis den rette kandidat foretrækker en deltidsansættelse, kan det også komme på tale.

Deadline for ansøgning er torsdag d. 1. februar kl. 12.

Samtaler finder sted på Aarhus Filmværksted i uge 6

Starttidspunkt er hurtigst muligt. Løn efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte direktør Merete Stubkjær på ms@afv.dk eller 20331106.

Stillingen søges ved fremsendelse af motiveret ansøgning og CV til ms@afv.dk

 

Go back