Fra talent til professionel - kreativt iværksætteri i film- og mediebranchen

 

Overvejer du en karriere indenfor film- og mediebranchen, men er i tvivl om hvordan du kommer derhen? På denne workshop får du redskaberne til at finde en meningsfuld og bæredygtig model for arbejdslivet som freelancer eller kreativ selvstændig i film- og mediebranchen.

I samarbejde med uddannelsen Multiplatform Storytelling and Production afholder vi en workshop med fokus på indhold og formål med din professionelle karriere i film- og mediebranchen. Gennem en blanding af oplæg, øvelser og samtaler får du afklaret hvordan et meningsfyldt arbejdsliv kunne se ud for dig og hvem du ønsker at skabe værdi for gennem dine projekter.

Gennem workshoppen får du:

- Afklaring omkring kunder og publikum

- Kortlægning af værdiudvekslingen mellem kreativ, kunde og publikum

- En visuel model der beskriver et meningsfuldt og økonomisk bæredygtigt arbejdsliv

- Mulighed for at møde andre filmskabere og kreative, som overvejer en karriere i film- og mediebranchen

Sådan kommer du med:
Oplægget er både for dig som overvejer eller drømmer om en karriere i film- og mediebranchen og for dig, der lige er startet på din professionelle karriere.

Arrangementet er gratis, men da der er begrænsede antal pladser er det nødvendigt, at du ansøger om deltagelse (det er ikke længere muligt at søge om deltagelse i workshoppen, da alle pladser er optagede).

 

Oplægsholder: Signe Sylvester stiftede i 2018 Den Kreative Forretning, for at hjælpe flere kunstnere og kreative med at skabe et bæredygtigt og meningsfuldt arbejdsliv. Hun har en uddannelse i Enterprising Leadership hos Kaospiloterne og Kunsthistorie på KU. Signe er særlig optaget af at hjælpe kreative med at blive afklaret omkring deres drømme, forventninger og mål for deres eget virke, økonomi og professionelle relationer – for med afklaring kommer ofte også modet og handlingen.

OBS: Workshoppen foregår hos Multiplatform Storytelling and Production, Filmbyen 25, 6. sal mf., 8000 Aarhus C

 

Go back