Kortfilmsworkshop med Alexander Rahnami Mannstaedt

Lær at lave din egen kortfilm med instruktør Alexander Rahnami Mannstaedt

I løbet af 5 søndage i maj vil du blive undervist i hvordan du kan skrive, instruere, filme og redigere din helt egen kortfilm.
 
PROGRAM FOR WORKSHOPPEN
?1. maj kl. 12-16 / Intro til kortfilm og kreative processer
?8. maj kl. 12-16 / Hvordan opbygger du en historie?
?15. maj kl. 12-16 / Hvordan fortæller du en historie på film?
?22. maj kl. 12-16 / Hvordan klipper du den?
?29. maj kl. 12-16 / Visning og feedback
 
Imellem hver workshop vil der være små øvelser du skal lave med din gruppe og I skal også sætte en dag af til at optage filmen.
 
TILMELDING:
Skriv til Katharina på 60297581 eller kad@afv.dk hvis du vil være med på holdet.
 
OM ALEXANDER
Alexander Rahnami Mannstaedt er filminstruktør udannet fra Super8. Som barn var det altid godnathistorierne, der var dagens højdepunkt. Det var nemlig det eneste tidspunkt, hvor alle de svære ting fra hverdagen ikke eksisterede. I takt med, han blev ældre, begyndte Alexander selv at finde på historier. Han fulgte aldrig med i skolen og brugte sin fritid på at lege i universer, han selv opfandt. Alexander fik i 2010 en rolle i “Himmelweg” på Det Kongelige Teater, dette var hans første introduktion til film og teater. Det var her, han opdagede, at de historier og universer, der eksisterede oppe i hans eget hoved, også kunne blive virkelige for andre. Derfor startede Alexander efter gymnasiet med at skrive sine historier ned for at lave dem til små film. Hans mål var at vise sine universer og historier i håb om, at de kunne gøre for andre, hvad godnathistorier gjorde for ham.
Hans kortfilm har vundet priser på festivaller rundet omkring i verdenen. Yderligere har Alexander siddet i juryen på TheNextFilmFestival u16 og startet en filmworkshop op i Absalon på Vesterbro. Til dagligt arbejder Alexander på sin afgangsfilm på Super8, sideløbende med hans produktioner i sit eget produktionsselskab Week.End.Film.
Oplev hans anmelderroste film "Drømme om Flugt" her: https://youtu.be/sxFwaInKxlU

MENTOR
Som en del af vores forårsforløb på Gellerup Filmværksted har du mulighed for at få vejledning af instruktør og skuespiller Chadi Abdul-Karim løbende.

Go back