Lav Film På En Uge med Gellerup Filmværksted

Har du en manuskriptforfatter, producer, filmfotograf eller klipper gemt i maven?

I efterårsferien kan du være med til at skabe en kortfilm instrueret af Alexander Rahnami Mannstaedt, som er uddannet fra den alternative filmskole Super8.

Det er gratis at være med og du behøver ikke at have filmerfaring. Det vigtigste er, at du er klar på at kaste dig ud i at lære, mens du laver film med andre filminteresserede unge i Aarhus. Forløbet er for dig mellem 18-25 år.

?
Vigtige datoer:

12. oktober kl. 15.00-20.00
Intromøde på Aarhus Filmværksted

17.-23. oktober kl. 10-16
Workshop og filmproduktion i Information Vest i Gellerup og på Aarhus Filmværksted. (Optagedagene bliver som udgangspunkt ved til kl. 18)
Alle deltagerne på workshoppen kommer til at være med til at skabe filmen og du kan ønske at komme med på holdet som en af de følgende roller. (Se listen nederst)
Film er en holdsport, så ens “funktion” bliver flydende. Du ender derfor ikke udelukkende med at være i din egen rolle altid.
Undervisningen vil foregå fælles, så alle får indblik i de forskellige afdelinger og hvad de egentlig foretager sig. Derudover sidder vi sammen som udgangspunkt, så vi hele tiden er omkring hinanden og lærer af hinanden.
Lyder det som noget for dig?

Skynd dig at sende os en videoansøgning til os (max. 1 min), hvor du kort fortæller lidt om dig selv, din eventuelle filmerfaring og hvilken/hvilke funktioner, du gerne vil prøve kræfter med til lilli@afv.dk.

➡️
Manuskriptforfatter:
Du kommer til at udvikle historien i samarbejde med instruktør og i dette tilfælde også det resterende hold. Forfatteren vil have ansvaret for at skrive manuskriptet og formidle historien.

➡️
Producer/produktionsleder/runner:
Som en del af produktionen, vil I have det administrative ansvar for produktionen. Det vil bl.a. være at udarbejde en produktionsplan for optagedagene, koordinering af holdet, skuespillerne og holde styr på budgettet.

➡️
Filmfotograf:
Du vil have ansvar for at filme og udvikle en skudplan i samarbejde med instruktøren. Du vil operere kameraet og være med til at udvikle en kreativ stil i pre-produktionen.

➡️
Indspilningsleder:
Du er bindeleddet mellem produktionen og Instruktøren. Du holder øje med tiden og har overblikket over og hvilke scener der skal optages hvornår.

➡️
Tonemester:
Du vil på set optage lyd og i postproduktionen være med til at udvikle et spændende lydunivers som tilføjer stemning til filmen.

➡️
Lysmester:
Du vil arbejde tæt med fotografen om, at få det rigtige look til filmen. Uden lys, vil det være radio. Du har derfor ansvar for, at stemningen fanges igennem lyset.

➡️
Klipper:
Du vil i dette tilfælde være med helt fra at manus bliver skrevet. Du kommer til at have ansvaret for at vores materiale bliver gemt og også back’et up på en harddisk. I post-produktionen vil du sidde i klipperummet og færdiggøre filmen med instruktøren. Du vælger hvad der bliver set og hvad der bliver klippet ud i sidste ende.

➡️
Kostumedesigner og make-up:
Du er med helt fra manus er skrevet. Du vil, i samarbejde med instruktøren, spørge dig selv: “ hvordan ser de her karakterer ud”. Når skuespillerne er fundet, vil du have kostumeprøve, hvor du afprøver forskellige looks og vælger det endelige outfit.

➡️
Produktion design:
Du arbejder tæt sammen med instruktøren og fotografen omkring den visuelle identitet. Hvad skal være med i billedet og hvad skal ikke med. Du spørger dig selv “hvordan ser denne scene ud?” Hver gang du læser en ny scene. Du har ansvaret for at skaffe rekvisitter og dekorere lokation.

Go back