Masterclass med intimkoordinator Lea Helmuth
Vi har inviteret en af Danmarks første intimkoordinatorer, Lea Helmuth, til at komme og dele ud af sine erfaringer med at skabe en tryg og troværdig intimscene på film.

Hun siger følgende:

"Som intimitetskoordinator arbejder jeg først og fremmest for at skuespillerne føler sig trygge og har givet samtykke ved tilblivelsen af intime scener, typisk sex scener, på film og tv.

Ligeså vel er det min opgave at disse scener er autentiske og realistiske. Jeg arbejder derfor tæt sammen med instruktøren, fotografen og resten af produktionen for at sikre at scenerne underbygger den overordnede historie og præmis der ønskes at blive fortalt.

På min masterclass vil jeg give et indblik i hvordan en intimscene bliver skabt. Fra manusplan til post production. Jeg vil gennemgå de forskellige faser af mit arbejde, herunder hvordan jeg arbejder med konkrete værktøjer som skaber et fælles sprog og en håndgribelig tilgang til skabelse af en intimscene. Jeg vil fortælle om hvorfor intimitet som indgang til historiefortælling ikke kun giver bedre sex scener men faktisk også giver bedre historier."

Tilmeld dig masterclassen her.

Go back