Mød Konsulenten

Mød Aarhus Filmværksteds konsulent for 2023 Nicolai G. H. Johansen, når han kommer til Aarhus Filmværksted for at fortælle, hvad han leder efter som konsulent - og hvor han vil dele ud af sine egne erfaringer som instruktør og manuskriptforfatter.  

Hvordan bibeholder man nysgerrigheden og fantasien i udviklingsprocessen? Hvordan undgår man at tænke for meget i vendepunkter og spændingsbuer, og i stedet på scener, karakterer og stemning? Hvordan finder man gaverne i sine omstændigheder? Og hvordan skaber man konstruktive rammer for dine samarbejder?  

Det er bare et udpluk af de spørgsmål Nicolai G.H. Johansen vil forsøge at besvare, når han kommer forbi Aarhus Filmværksted for at dele ud af sine dugfriske erfaringer som instruktør og manuskriptforfatter.  

Oplægget vil desuden fokusere på, hvad Nicolai lægger vægt på i ansøgningsprocessen, hvordan han ser sin rolle som konsulent og hvilket rum mellem konsulent og ansøger han ønsker at skabe.

Nicolai er uddannet instruktør fra Super8 og har blandet andet instrueret kortfilmene ”Vægge af Beton” (2019), ”Inherent” (2021) og "Hvis Du Vidste" (2022) . "Inherent" blev udtaget til Cannes og blev Robert-nomineret, mens "Hvis Du Vidste" har vundet flere priser - heriblandt Bedste Film ved Ekko Shortfilm Awards.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede antal pladser.

 

Go back