Morgen på værkstedet – mød Mette og Ludvig fra New Tales

Til denne udgave af Morgen på Værkstedet kommer Mette Mikkelsen og Ludvig C. N. Poulsen forbi, og fortæller om deres arbejde sammen i New Tales.

New Tales er et ungt produktionsselskab med base i Filmbyen, som producer både fiktion og dokumentar. De har fokus på at fortælle historier af eller om minoriteter, primært i længere formater, og har i øjeblikket flere fiktionsprojekter og dokumentarer i udvikling. En af dem er Ludvigs næste spillefilm, der kredser om svær kærlighed og – ligesom hans forrige film – er i LGBT-miljøet.

”Vi interesserer os for alt muligt, men har en tendens til at dykke ned i samfundsrelevante projekter. Ludvig er instruktør og beskæftiger sig mest med egne film, men kan sparre kreativt på andre projekter, hvis det ønskes. Mette er producer og styrer den overordnede vifte af projekter, som pt favner ret bredt. Vi går op i, at de underrepræsenterede stemmer bliver hørt. Derudover er det vigtigt for os at alle har det godt; vi stræber altid efter at skabe produktioner, hvor det er rart at være med.”

Vi byder på kaffe, te og croissanter, mens Mette og Ludvig fortæller om deres arbejde. Efter oplægget går vi op og ser New Tales kontor :)

Arrangementet er gratis og foregår på Aarhus Filmværksted, Filmbyen 11E, stuen, 8000 Aarhus C. Du tilmelder dig via vores event på Facebook.

Go back