Motion Capture workshop med MANND

 

 

Introduktion til MoCap

 

Er du interesseret i at lære hvad Motion Capture er, og hvordan du kan benytte teknikken i din film produktion?

 

MANND faciliterer en heldags MoCap workshop, som giver deltagerne en grundforståelse for brugen af teknologien samt hands-on erfaring med både hardware og software løsninger indenfor både optagelse- og implementering i en game-engine. 

 

Deltagerne bliver delt op i mindre hold, hvor de får erfaring med pipeline fra idé til brugbar prototype via brug af professionelt udstyr som større produktionshuse benytter sig af (Xsens). 

 

Slutproduktet bliver små 2D prototype film, som bliver skabt i løbet af dagen af deltagerne selv, som bliver lagt op i et link.

 

MoCap workshoppen finder sted i Filmby Aarhus, Studie 1, 8000 Aarhus C, den 21. september fra 10-18 (medbring selv frokost - eller tag på Street Food lige rundt om hjørnet i frokostpausen). Du kan deltage, uanset hvor i landet du bor. Deltagere der er bosat uden for Aarhus vil få dækket deres transport (op til 500 kr.).

 

Deltagelse i workshoppen er gratis - men der er begrænsende antal pladser. Der vil blive lagt vægt på motiverede ansøgninger, som indsendes her. Ansøgningsfrist 20/9 kl. 12.

 

 

Go back