Reception & Aarhus Filmværkstedsfilm på OFF 2020

 

Vi glæder os til at møde filmtalenter og kolleger fra hele landet - og til at se de 5 Aarhus filmværkstedsstøttede film på programmet for dette års Odense Filmfestival!

 

RECEPTION den 26. august fra 17 og 19:

Kom og netværk med filmskabere fra hele landet og hils på medarbejdere fra filmværkstederne, når vi - filmværkstederne i Aarhus, Viborg, Odense & København - afholder reception i samarbejde med Fonden Filmtalent under OFF20.

Der er kold hvidvin på flasken og filmsnak ad libitum i de skønne rammer på cafe Nelle's i Pantheonsgade - midtpunktet for hele festivalen.

Vi glæder os til at se jer.

Tilmelding er ikke nødvendig.

 

Følgende værksstedsstøttede film fra Aarhus Filmværsktedet bliver vist på OFF:

 

"Totem"

Totem fortæller en historie fra en tid, hvor vi alle var jægere og samlere. Den gør dette i.. filt. Vidunderligt taktile karakterer og dyr udfører nogle lidt væmmelige, men nødvendige bedrifter og handlinger. Filmen bør opleves for dens stærke og bevægende fortælling, i samspil med en rig og umiddelbart endeløs kreativ sans for detaljen. Den er simpelthen opløftende!

Instruktør Katrine Glenhammer

Producer New Tales

Manuskriptforfatter Katrine Glenhammer

 

"What the sea forget"

Palæstinensere har - siden besættelsen efter anden verdenskrig - været ude af stand til at opholde sig ved havet. I denne smukke film fortæller palæstinensere om, hvad havet betyder for dem, og hvordan det føles, når noget så selvfølgeligt for alle os andre er blevet taget fra en.

Instruktør Martin Johannsen

Producer Jugend Studio

 

"Lemon World"

Ung kærlighed, musik, følelseslivet i overhalingsbanen og situationer, man aldrig glemmer, kolliderer i denne kollage af en kortfilm, der efterlader én varm om hjertet og fantasien på højeste blus.

Intruktør Kasper Møller Rask

Producer Jugend Studio

Manuskriptforfatter Kasper Møller Rask

 

"Eja Okay"

En ung kvindelig youtubers deroute. Et intimt blik på hjernen bag stjernen.

Instruktør Kasper Møller Rask

Producer New Tales

Manuskriptforfatter Kasper Møller Rask

 

"Grandpa is moving out?"

En mand bor alene i et hus på landet, og han er ved at blive ældre og har det sværere og sværere med at følge med i sine dages gøremål. Han nægter at acceptere den virkelighed, som virker indlysende for alle omkring ham. Han nægter også at flytte på plejehjem, med andre mennesker han ikke kender og rutiner han ikke har valgt. Hvorfor skulle han? Denne charmerende gamle bedstefar elsker sin frihed og hans selvstændighed; netop de ting som alderdommen stjæler fra ham.

Instruktør Laurits Helligsøe

Producer New Tales

 

Se resten af programmet for dette års OFF her.

Go back