Serieskolen 2023 – pop-up workshop

Serieskolen 2023 – pop-up workshop på Aarhus Filmværksted

Kom gratis til Serieskolens pop-up workshop i Aarhus 22.-23. april og få mulighed for styrke din indre historiefortæller gennem to inspirerende workshop-dage.
Serieskolens pop-up workshops undervises af Nivetha Balasubramaniam, Stine Likodelle og Diêm Camille.
I Aarhus får vi besøg af Nivetha Balasubramaniam og Stine Likodelle.

Nivetha Balasubramaniam
Nivetha er instruktør på Super16 - et fællesskab af filmskabere i København. Nivetha har modtaget støtte til flere af sine film fra Filmværkstedet i København og vandt en Pitch Me Baby pris på OFF i 2016 for sin autobiografiske webserie “Meena”. Hun har tamilske rødder i Sri Lanka og er vokset op med Kollywood og tamilsk biograf, som har stor indflydelse på hendes filmiske univers.

Stine Likodelle
Stine Likodelle (født 1995, Haiti) er en afro-dansk manuskriptforfatter og instruktør, der i øjeblikket studerer på Den Danske Filmskole. Likodelle afsluttede Zentropas Filmuddannelse i 2020, og har siden arbejdet på adskillige projekter, samt været aktivist for mere repræsentation i den danske filmbranche. Stine Likodelle er i øjeblikket bestyrelsesmedlem i WIFT Denmark (Women In Film & TV), en international organisation, der er engageret i faglig udvikling og empowerment af kvinder i branchen.

På de to dage undervises deltagerne bl.a. i historiefortælling, idégenerering og karakterudvikling gennem gruppearbejde og skriveøvelser.

Der er også mulighed for at få hjælp til Serieskoleansøgningen.
Læs mere om vores pop-up workshops her.

Vi ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed og opfordrer alle interesserede til at deltage - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap mv.

Du kan tilmelde dig via linket her (frist 14. april).

Hvad er Serieskolen?
Serieskolen er et landsdækkende talentudviklingsprogram rettet mod nye kreative talenter, der gerne vil arbejde i serieformatet og udvikle deres serielle fortælleevner.

Serieskolen er:
→ Udvikling af jeres egen serieidé med hjælp fra professionelle undervisere og mentorer.
→ Et intensivt talentudviklingsprogram med 3 boot camps i København, Aarhus og Odense for 12 udvalgte talenthold.
→ Tilbud om professionelle workshops og masterclasses.
→ Mulighed for at deltage i mediefestivalen THIS’s seriespor – en konferencedag fyldt med faglig inspiration og netværksmuligheder.
→ Mulighed for at møde branchen til et branchepitch.
→ Og hvis I er et af de 4 endelige talenthold støtte til produktion af et proof-of-concept på 100.000 kr. samt adgang til værkstedernes professionelle udstyr og vejledning.

Læs mere om hele forløbet her.

Go back