Nyhedsarkivdetaljer

AFV Masterclasses - Sådan laver du lyd med Pro Tools

PRO TOOLS MASTERCLASS - SÅDAN LAVER DU LYD TIL FILM

DATOER: Masterclasses afholdes Lørdag d.2/6 og Søndag d.3/6, kl.10.00-15.00

UNDERVISER: Søren Bendz // Lyddesigner & tonemester, siden 1997 ejer af Soundmill, som bl.a. har leveret audio postproduktion til serien Dicte, reklamer, film og TV. 

INDHOLD: Denne Pro Tools Masterclass har konkret fokus på post-audioredigering i Pro Tools, og deltagerne vil få en gedigen og grundlæggende indsigt i arbejdsgange, værktøjer og tricks der skal til for at lave professionel lyd til film og audiovisuelle medier. Der forventes erfaring med lydoptagelse eller lydredigering for at kunne deltage. Det er ikke en forudsætning at have tidligere arbejdskendskab til Pro Tools, den vil du opnå på kurset. Men det er en fordel, at du har mixet en håndfuld kortfilm, gerne længere formater eller har et ønske om at komme til det. Erfaring fra Field recording er også en fordel. Kendskab til HD12, waves, Izotope er en forudsætning.

Citat fra Søren Bendz: "Tonemesterens vigtigste greb. Lyt. Hør efter, vær grundig, gør dig umage og lyt efter. Brug ørerne, ikke kun skærmen. Vi lytter, tager afsæt i det I kan, laver mix og lytter endnu mere. Alt foregår i Protools Ultimate.
Vel mødt. Det bliver hyl."

HVOR: Soundmill Studie: Bjørnholms Alle 4, 8260 Viby

ANSØGNINGSKRITERIER:

For at deltage i Masterclassen skal deltageren: 

  • Vedhæfte en motiveret ansøgning af max. 1 side (Hvorfor du vil lære at bruge Pro Tools?)
  • Vedhæfte et kortfattet CV

Masterclassen er gratis, men da der er begrænsede pladser er ansøgning nødvendig.

Send din ansøgning senest d.24/5 kl.12.00 her.

Du vil få svar senest d.28/5.

Go back