Nyhedsarkivdetaljer

Den Danske Filmskole på besøg

 

Den Danske Filmskole åbner snart for ansøgninger til optag af en ny årgang filmtalenter (2017-2021) og holder derfor informationsaften for nysgerrige og potentielle ansøgere mandag d. 24. oktober kl 16:30 på Aarhus Filmværksted


Det vil være muligt at møde Filmskolens rektor Vinca Wiedemann samt en hel række af lærere og studerende, som vil fortælle og svare på spørgsmål om at gå på Filmskolen og om de specifikke uddannelser. Arrangementet varer cirka tre timer.

Filmskolen uddanner:
- Fiktionsinstruktører
- Dokumentarinstruktører
- Tonemestre
- Filmklippere
- Filmfotografer
- Producere
- Manuskriptforfattere
- Spil- og animationsinstruktører

Der bliver optaget seks elever på hver uddannelse hvert andet år og selve ansøgnings- og optagelsesprocessen vil også blive grundigt gennemgået på informationsaftenen..
Arrangementet vil IKKE omfatte Spil- og animationsinstruktøruddannelsen, som varer et halvt år længere end de øvrige uddannelser og derfor har optag forskudt fra de øvrige.

Vi opfordrer alle, som kan lide at lave film og fortælle historier, til at komme og kigge. Arrangementet er helt uforpligtende og kan forhåbentlig virke som inspiration for alle, som har interesse for at fortælle historier filmisk og dramatisk.

Se Filmskolens hjemmeside for flere informationer, ansøgningsfrister og krav.

Go back