Nyhedsarkivdetaljer

Dramatiker Lab

 

DRAMATIKER LAB – for talenter der vil skrive film- eller teaterdramatik

 “DRAMATIKER LAB – for talenter” er et produktionsrettet udviklingsforløb, som Teater Katapult & Aarhus Filmværksted udbyder til dig, der brænder for at skrive film- eller teaterdramatik, og som gerne vil udvikle dine skrivefærdigheder i et inspirerende miljø. 

 Forløbet er for max. 12 deltagere, og består af 6 undervisningsgange af tre en halv time ca. hver anden uge, samt en individuel dramaturgisk feedback på din tekst. I forløbet har vi fokus på skriveøvelser, karakterudvikling, dialog, tekstproduktion, tekstlæsning og sparring/feedback. Vi tror på en kombination af teori og praksis, derfor varetages undervisningsforløbet af en dramaturg og skrivekyndige gæstelærere fra film og teater.

 Dette er tænkt som et øve og udviklingsforløb af dine evner som fortæller og karakterskaber, og der er intet krav om at din tekst skal have forbindelse med igangværende produktioner.

 Din tekst skal ikke kun leve i din skrivebordsskuffe, men skal deles med resten af verden. Derfor slutter vi forløbet af med en offentlig præsentation af de scener/tekster, som deltagerne har produceret under forløbet. For dramatiker-talenterne vil der være en offentlig reading. For filmmanuskript talenter en filmoptagelse af en scene i Teater Katapults studio, og en efterfølgende visning.

 Der starter nyt hold 23 januar 2017.

 

Ansøgningsfrist mandag den 9.januar 2017 kl. 12.00 og sendes til tine@katapult.dk

 

Ansøgningen skal indeholde navn, alder, adresse, telefonnummer, mail, et uddrag fra en tekst, du har skrevet, samt din motivation for at ansøge.

Go back