Nyhedsarkivdetaljer

Empowering Storytellers

 

En intens produktions camp i Palæstina for instruktører, producerer og klippere indenfor dokumentarfilm. 

Er du en instruktør, producer eller klipper, under 35 år og interesseret i at lave dokumentarfilm i Palæstina denne sommer? 

Empowering Storytellers er en film produktions camp for 4 instruktører, 4 producere og 4 klippere fra Danmark og Palæstina. Campen vil finde sted d. 25. juli til d. 15. august 2016 i West Bank, Palæstina.  

Formålet med campen er at skabe muligheder for danske og palæstinensiske filmskabere, til at udvikle samarbejde og palæstinensiske historier. Resultatet vil være 4 dokumentarfilm. Filmskaberne må selvstændigt organisere og tilrettelægge produktionerne. Deltagerne vil blive indelt i 4 teams, hvor de lokale deltagere vil hjælpe de danske med at udforske de ukendte territorier og samarbejde med de lokale. Filmene vil blive distribueret til filmfestivals, sociale medier og blive screenet ved særlige arrangementer i Danmark og Palæstina.    

I løbet af opholdet vil filmskaberne deltage i forskellige filmkurser, informerende workshops og netværks arrangementer, for at blive inspireret for at styrke deres bevidsthed omkring kulturen og de forskellige situationer i Palæstina. 

Det er gratis at deltage og udgifter til transport, mad og overnatning vil blive dækket under hele opholdet. Udstyr vil blive tildelt af dit lokale filmværksted. 

Instruktører vil deltage fra d. 25. juli - d. 15. august. 

Producere vil deltage fra d. 25. juli - d. 8. august. 

Klippere vil deltage fra d. 1. august - 15. august. 

EMPOWERING STORYTELLERS er skabt af Aarhus Filmværksted og FilmLab:Palestine i samarbejde med Det Danske Hus i Palæstina, og støttet af Mellemfolkeligt Samvirke – The DEMENA youth Pool.

DEADLINE 2. MAJ. ANSØG HER.

النسخة العربية LINK

English version LINK

Go back