Nyhedsarkivdetaljer

European Documentary Network er i byen

 

Jeg, Mikael Opstrup, afholder tirsdag d. 4 November kl 16 et arrangement på Århus Filmværksted om den kreative producers arbejde og EDNs aktiviteter med internationale dokumentarfilm.

Før mødet er der mulighed for at du, som er dokumentarfilm instruktør eller producer, kan booke et møde med mig, hvis du har tid og lyst.

Invitationen henvender sig til folk med etableret erfaring med dokumentarfilmproduktion. Hvis du har et projekt, du gerne vil diskutere - først og fremmest projekter med et internationalt potentiale - er du velkommen til at booke et møde. Mødet kan dreje sig om alt vedr. projektet: udvikling af fortællingen, produktionelt setup, internationale markedsmuligheder osv.

Jeg har tidligere arbejdet som producer, senest i Final Cut Productions og har siden 2011 været Head of studies i EDN. Mit arbejde her består ikke mindst i at være tutor ved internationale projektudviklings workshops, moderere pitching fora samt udvælge projekter til disse, bl.a det netop overståede Nordisk Forum og det kommende IDFA. Via  dette arbejde ser jeg omkring 1000 dokumentarfilm projekter om året.

Det er altså min bagage til at forhåbentligt diskutere dit projekt.

Jeg håber vi ses.

Mikael Opstrup

Møderne har en varighed af 30 min. og organiseres efter først til mølle princippet. Medbring - kort - visuelt materiale, hvis det er muligt.

Skriv til Trine på tha@afv.dk for at booke en tid i tidsrummet 12.30 til 15.30 den 4/11 på ÅFV (Skovgaardsgade 3, 8000 Århus C - Godsbanens hovedebygning i stueetagen).

 

Go back