Nyhedsarkivdetaljer

Film i Vestdanmark - konference i Filmby Aarhus 30/4

 

Aarhus Filmværksted giver wildcards til "Film i Vestdanmark", d. 30. april i Filmby Aarhus.

Få muligheden for at lave din egen lille mini-kortfilm sammen med professionelle skuespillere, i et spændende og anderledes forløb hvor fokus er på læring og udveksling af erfaringer.

Dansk Skuespillerforbund inviterer i samarbejde med Filmby Aarhus, Aarhus Filmværksted og Dionysus Media til netværks- og konferencedag for filmskabere, film- og mediefaglige virksomheder og skuespillere i Vestdanmark. Vi sætter spot på produktions- og arbejdsforholdene vest for Storebælt, og åbner op for en dialog om både de aktuelle og fremtidige vilkår for film- og mediebranchen, samt skuespillerfaget i Jylland og på Fyn. Hvordan kan vi styrke forholdene, og hvordan kan vi sikre en vedvarende positiv udvikling?

I forlængelse af konferencedagen, vil det for instruktører og fotografer være muligt at deltage i en 3-dages selvstyret filmproduktion, med udstyr fra Aarhus Filmværksted, samt med professionelle skuespillere foran kameraet. Tilmelder du dig igennem Aarhus Filmværksted, har du mulighed for at få et af vores wildcards til dette forløb.

 Sammen med de deltagende skuespillere skal du lave din egen lille miniproduktion, hvor fokus er på en professionel udveksling af faglighed, en læren af hinanden, kommunikation og udvikling, frem for at skabe den perfekte film. Vi opfordrer alle, uanset faglig erfaring, til at tilmelde sig.

 

Der er et begrænset deltagerantal, så skynd dig at melde dig til.

Læs mere her: Klik her.

Direkte link til tilmelding: Klik her.

Ansøg om wildcards via Aarhus Filmværksted.

Go back