Nyhedsarkivdetaljer

Filmtalent ansætter direktør

Fonden Filmtalent, der er en national overbygning på de regionale filmværksteder, har ansat Signe Lund Juhler som direktør.

Signe Lund Juhler kommer fra en stilling som chef for Frontløberne i Aarhus og tiltræder i den nye stilling pr. 1. maj 2016.

Filmtalent er en nyoprettet fond, der skal styrke den regionale talentudvikling i film og tv-branchen gennem et tættere og mere forpligtende samarbejde mellem de eksisterende filmværksteder i København, Odense, Viborg og Aarhus.

Målet med Filmtalent er at skabe et landsdækkende og mere koordineret talentudviklingstilbud med basis i de eksisterende filmværksteder. Fonden skal også styrke udviklingen af den kommercielle talentudvikling bl.a. gennem skabelsen af inkubationsmiljøer.

”Med Signe Lund Juhler i spidsen for den nye fond har vi fået den perfekte kombination af ledelseserfaring, viden om de kreative miljøer, entreprenørånd oglyst til at skabe en ny organisation i et tæt samarbejde med de eksisterendeværksteder. Nu glæder vi os til at komme i gang for alvor”, siger Jørgen Ramskov,bestyrelsesformand i Filmtalent.

”Det er spændende, at landets fire filmværksteder har nået en fælles vision om at ståstærkere nationalt og internationalt for at fremme talentudviklingen i filmbranchen. Det er et vigtigt og inspirerende skridt. Jeg glæder mig til at sætte retningen for fondens arbejde og styrke både den kunstneriske og kommercielle udvikling af fremtidens talenter”, siger Signe Lund Juhler.

Signe Lund Juhlers første opgaver bliver at få etableret et sekretariat og igangsat de første landsdækkende initiativer med talentudvikling i samarbejde med filmværkstederne.

 

Go back