Nyhedsarkivdetaljer

AFV Masterclasses - Sådan laver du en Podcast

Aarhus Filmværksted er vært for en række filmfagligt målrettede Masterclasses, som henvender sig til unge filmarbejdere. Formålet med hver enkelt Masterclass er i yderligere grad, at professionalisere unge filmarbejdere, der allerede har arbejdet med et konkret filmfagligt område. Hver Masterclass er ledet af fagligt veletablerede og velrenommerede filmarbejdere, der har de rette kompetencer inden for den konkrete fagdisciplin.

Alle Masterclasses er gratis at deltage i, men der vil forekomme et no-show fee på kr. 500,- for dem der ikke dukker op, såfremt der ikke forelægger en lægeerklæring.

Den næste Masterclass i rækken omhandler Podcasts:

 

DATO: 23.-24. marts 2019 kl.10.00-16.00

UNDERVISER: Andrew Thomas Davidson // Andrew er stifter og direktør for lydbureauet Akkurator, der arbejder i podcasting og auditiv formidling. Akkurator har produceret indhold for bl.a. Dynaudio, Northside Festival, Sund & Bælt og Aarhus Letbane. Andrew har desuden afholdt adskillige foredrag og oplæg om Podcast og lydfortællinger, om Den Gode Historie, Podcastens DNA, og om hvordan mediet også kan bruges som forretningsmodel.

INDHOLD: På denne Masterclass vil deltagerne få kompetent undervisning i hvad en podcast kan og hvorfor der netop tales om den nu. De vil desuden gennemgå emner som historiefortælling, lyddesign, redigering, mix og DAWs (digital audio workstation).

Første dag vil der være fokus på Podcast-teori og teori om formidling via lyd. På anden dagen skal deltagerne selv arbejde med mediet og løse specifikke opgaver, fx Interview din sidepartner og få stillet dine spørgsmål rigtigt, Lyddesign: Deltagerne får ét spor, enten med speak eller interview, og skal selv designe lyden hertil, Historiefortælling: Sammensæt speak, interview, musik og lyde udleveret af underviser og Redigering: Deltagerne får udleveret et spor, der ikke er behandlet, som de selv skal arbejde med.

HVOR: Aarhus Filmværksted, Skovgaardsgade 3, Indgang 3F, 8000, Århus C

ANSØGNINGSKRITERIER:

For at deltage i Masterclassen skal deltageren:

  • Vedhæfte en motiveret ansøgning af max. 1 side (Hvorfor vil du gerne lære at lave podcast?)
  • Vedhæfte et kortfattet CV
  • Medbringe eget optageredskab (helst ikke smartphone, men smartphone med tilsluttet mic er ok)
  • Medbringe egen computer med Reaper installeret. Kan hentes gratis (trial version): http://reaper.fm/

Masterclassen er gratis, men da der er begrænsede pladser er ansøgning nødvendig.

Send din ansøgning senest 1/3-19 via dette link.

Du vil få svar senest d. 8/3-19

 

Go back