Nyhedsarkivdetaljer

Jacob Skyggebjerg konsulent i 3. kvartal 2018 - Deadline 6/8

Aarhus Filmværksteds konsulent for 3. kvartal i 2018 med ansøgningsfrist den 6. august kl. 12 er Jacob Skyggebjerg.

Jacob Skyggebjerg (1985) er forfatter til en række romaner, og udgav sin anmelderroste selvbiografiske debut ”Vor Tids Helt” (2013), og har senest udgivet den selvbiografiske roman ”Hjælp” (2018) om hans 5 år lange forløb i det psykiatriske system. Med romanen ”Jalousi” (2017) beviser Skyggebjerg ifølge anmelderne, at han også mestrer fiktionsgenren overlegent.

Skyggebjerg har medvirket i Kasper Rune Larsens spillefilmsdebut ”Danmark”, hvor han spiller hovedrollen Norges bedste ven Myre.

Skyggebjerg er desuden skribent og debattør på bl.a. Politiken og Weekendavisen, hvor han debatterer samfundsemner som velfærdsstaten, og særligt med afsæt i det såkaldte underdanmark.

“En ide må kunne udvikle sig. Det vil sige: have plads til det. Viljen, evnen til udvikling, findes i enhver ide. Den er indlejret i den, og ikke fastlagt på forhånd. Det er en af kunstnerens opgaver at lade den gøre det, i den retning, den beder om, den retning, der er meningsfuld.”
- Jacob Skyggebjerg

Sæt ekstra kryds i kalenderen: Hvis du går videre fra den første udvælgelsesrunde vil du blive indkaldt til udviklingssamtale enten den 21. eller den 22. august i tidsrummet 10-17.

Du kan læse mere om Aarhus Filmværksteds støtteordninger - og ansøge om produktionsstøtte her.

Go back