Nyhedsarkivdetaljer

Produktionslegat til Sankt Petersborg

Lav en film i Sankt Petersborg i juli måned

 

Aarhus Filmværksted tilbyder i samarbejde med Det Danske Kulturinstitut et produktionslegat til et filmhold på op til tre personer. Filmholdet bliver tildelt et ophold i Det Danske Kulturinstituts legatbolig ”Gagarin” i Sankt Petersborg i hele juli måned. Formålet med opholdet er at lave en film af valgfri genre. Filmen skal skydes i Sankt Petersborg og klippes på Aarhus Filmværksted.

Hvad får du?:
Lejlighed i Sankt Peterborg i hele juli måned
Flybilletter t/r
Udstyr med til at skyde filmen
Postproduktion på Aarhus Filmværksted
Kontakter til filmfolk i Sankt Petersborg gennem Det Danske Kulturinstitut

Du kommer i betragtning til legatet ved at forberede en idé til filmen og indsende pitch, beskrivelse, arbejdsmetode, cv mm. HER.

Ansøgningerne vil blive bedømt af en redaktion bestående af dokumentarfilmsklipperen Marion Tuor og filmproduceren Ellen Riis.

Frist: 10. April 2015

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Om redaktionen:

 

Marion Tuor
Marion er uddannet filmklipper fra Den Danske Filmskole i 2007. Hun er bosat i Berlin, hvor hun har sin egen klippesuite og arbejder. Hun har en lang række film på cv'et, der både dækker over fiktions- og dokumentargenren, herunder bl.a. 'Fra Thailand til Thy' (2007), 'Æblet & Ormen' (2009), 'Free the Mind' (2011) og mange flere.

 

 

 

Ellen Riis
Ellen er filmproducer med mere end 25 års erfaring fra mange forskellige grene af film- og tv-verdenen. Hun ejer produktionsselskabet Basmati Film, der ligger i Aarhus. Ellen har været producer på tv-dokumentaren ”Ung i en pornotid” (2004), tv-serien ”Mit liv som Bent” (2001) og flere prisvindende fiktions- og dokumentarkortfilm, herunder  ”Seven Minuts in the Warsaw Ghetto” (2007), samt co-producer på tv-serien ”Dicte” (2013).

 

Go back