Nyhedsarkivdetaljer

Martin Strange-Hansen konsulent i 3. kvartal 2019

 

Aarhus Filmværksteds konsulent for 3. kvartal i 2019 med ansøgningsfrist den 5. august kl. 12 er Martin Strange-Hansen.

Ekstra kryds i kalenderen: Hvis du går videre fra den første udvælgelsesrunde vil du blive indkaldt til udviklingssamtale den 20. august i tidsrummet 9-17.

Martin Strange-Hansen er en prisvindende filminstruktør, uddannet fra den Danske Filmskole, som udover virket som instruktør, har en udbredt erfaring som manuskriptforfatter, manuskonsulent, foredragsholder og underviser.

Som formand og senere næstformand i Danske Filminstruktører, har han været primus motor bag “Pitch Me Baby” konkurrencen på Odense filmfestival. Samme sted var han programchef i 2012, og har siddet i filmudvælgelseskomiteen. Martin trækker desuden på sine erfaringer som filmkonsulent på Filmværkstedet i København, og har viet en stor del af sit arbejdsliv til talentudvikling. 

“-At være filmkonsulent er at være en menneskelig blyantspidser. Især når du arbejder med talentudvikling. Folk kommer med deres historier, deres talent og deres personlige stemme, og min opgave er at hjælpe dem med at skærpe dette, så deres udtryk, historier og talent bliver tydeligt” udtaler Martin, og tilføjer “Jeg er spændt på at møde det Århusianske talentmiljø!"
 
 
 

Du kan læse mere om Aarhus Filmværksteds støtteordninger - og ansøge om produktionsstøtte her.

 

 

 

Go back