Nyhedsarkivdetaljer

Miriam Nørgaard konsulent i 4. kvartal 2019

 

Aarhus Filmværksteds konsulent for 4. kvartal i 2019 med ansøgningsfrist den 4. november kl. 12 er Miriam Nørgaard.

Ekstra kryds i kalenderen: Hvis du går videre fra den første udvælgelsesrunde vil du blive indkaldt til udviklingssamtale den 18. november i tidsrummet 10-18.

Miriam Nørgaard er oprindeligt uddannet filmklipper fra Filmskolen, og har klippet både spillefilm instrueret af bl.a. Nikolas Winding Refn og Henrik Ruben Genz, samt TV-serier fra DR og TV 2. Siden har hun arbejdet som filmkonsulent for Filminstituttet.

Nørgaard har siden 2011 arbejdet som producer hos Fridthjof Film, hvor hun hovedsageligt har produceret dokumentarer gennem internationale co-produktioner. Siden 2014 har hun endnu engang genoptaget arbejdet med fiktion, og har bl.a. produceret den danske thriller Undtagelsen, som får premiere i april 2020.

Hun har i 2018 startet udviklingsselskabet Growing Stories som fokuserer på udvikling af spillefilm og tv serier, og samarbejder derudover med Elk Film som producer og executive producer.

"Jeg glæder mig meget til at møde ansøgerne til 4. Kvartals ansøgningsrunde, og til at læse hvad de har på hjerte. 
Mit fokus vil ligge i hvilken kerne ansøgerne ønsker fortælle ud fra, og det er det som jeg vil kigge efter, samt med hvilken stemme de ønsker fortælle. Mit råd er at arbejde fra kernen og ud, dvs. Indefra hjertet af karakteren og dennes ønske og problem i verden. Og at holde produktionen enkel så I kan bruge kræfterne på at gå i dybden med jeres karakterer."

- Miriam Nørgaard

Du kan læse mere om Aarhus Filmværksteds støtteordninger - og ansøge om produktionsstøtte her.

 

Go back