Nyhedsarkivdetaljer

Nordic Twilight Infomøde

De 4 Filmværksteder i Danmark skyder endnu en konkurrence i gang denne sommer - nu med titlen "Nordic Twilight" - som du kan læse meget mere om her.

Aarhus Filmværksted arrangerer i den forbindelse et infomøde, hvor regler og vilkår for deltagelse i konkurrencen bliver ridset op - og hvor vi til lejligheden har inviteret Martin Barnewitz, som vil gå i dybden med horror-genren og fortælle, hvordan han har arbejdet med genre-specifikke greb og vise klip fra sin nyeste spillefilm "Dannys Dommedag", som har premiere i oktober.

Martin Barnewitz

Martin Barnewitz er kendt som en af de få danske horrorfilmsinstruktører. Han er uddannet på den alternative filmskole Super16, hvor han også har besiddet formandsposten i en periode. Siden 1999 har han instrueret en række kort- og dokumentarfilm, og har blandt andet vundet prisen for bedste kortfilm på filmfestivalen i Mannheim-Heidelberg, for den psykologiske thriller "Glimt af mørke". I 2007 debuterede han med sin første spillefilm, gyseren "Kollegiet".

INFOMØDET FINDER STED DEN 16/6 kl. 14-16 på Aarhus Filmværksted, Skovgaardsgade 3. Husk tilmelding til Trine på tha@afv.dk

Go back