Nyhedsarkivdetaljer

Filmklipper- og tonemesterelev på gangene!

 

Velkommen til Mikkel Juel Gregersen - hvis erfaringer vi er så heldige at kunne trække på frem til sommer 2016.

Hvis du har et filmprojekt, som mangler finish på lydsiden eller et kompetent blik på klipningen, er du velkommen til at søge om Mikkels assistance gennem vores lynstøtteordning.

Mikkel er allerede klar ved klippebordet og siger selv om sine erfaringer og kompetencer:

"Mit navn er Mikkel Juel Gregersen, og jeg er en 23 årig student fra Sonic College i Haderslev. Der studerer jeg en professionsbachelor i medie- og sonokommunikation. Her i foråret 2016 er jeg dog hos Aarhus Filmværksted som filmklipper- og tonemesterelev for at udvide min erfaring indenfor disse felter, og branchen generelt.

I relation til klippearbejde, har jeg arbejdet med Adobe-suiten i over 7 år, og med Final Cut X, de sidste 2 års tid. Som tonemester har jeg mest erfaring med Avid Pro Tools 10 og 11 i noget omkring 4 år, men er der brug for Apple’s Logic Pro (9 eller X), er jeg også ferm til det.

Jeg er allermest interesseret i projekter med en vis kunstnerisk/kreativ kvalitet - også noget, som kan udfordre mig på mine professionelle kompetencer, men mine interesser ligger i at udforske de narrative mediers grænser, kanter og overflader. 

Tjek meget gerne min portefølge ud på følgende link: http://mikkel.undreland.com/"

 

Go back