Nyhedsarkivdetaljer

OPEN CALL for filmtalenter

OPEN CALL for filmtalenter

Aarhus Filmværksted i samarbejde med SPOT Festival, Filmtalent og Øst for Paradis inviterer alle film- og medieskabere til at indsende deres værker til SPOT Festivals Open Call for Film.

Målet er, at stille skarpt på det nordiske filmmiljø, og give plads og synlighed til filmtalenter. De deltagende film må hver vare 3-5 minutter og fokusere på samspillet mellem det visuelle og auditive. Der er fri fortolkning/fortælling og der vurderes ud fra originalitet. Alle filmiske virkemidler, genrer og typer er velkomne – alt fra animation og stop-motion til live-action og videokunst!

DEADLINE FOR INDSENDELSE:
ONSDAG 15. MARTS KL. 12:00

ANSØG HER

I samarbejde med kuratorer fra filmmiljøet udvælges de bedste værker blandt de indsendte produktioner. De udvalgte film bliver fremvist af SPOT Festival før, under og op til seks måneder efter festivalen på SPOT Festivals platforme (sociale medier, hjemmeside m.fl.). 

Hver af de udvalgte film modtager to akkrediteringer til SPOT Festival inklusive SPOT+ sammen med en opfordring til at benytte den unikke mulighed, SPOT Festival er, for at skabe kontakter og netværk i den internationale musik-, reklame- og filmbranche, som er til stede på festivalen.

Fredag under SPOT+ tilrettelægges et særligt paneldebat for de udvalgte deltagere og søndag arrangeres et talent meet-up i Øst for Paradis for en større gruppe filmiske talenter, hvor alle er velkomne til at deltage (også personer uden SPOT armbånd).


SPOT FILM OPEN CALL 2017 er et nyt samarbejde mellem SPOT Festival, Filmtalent og Aarhus Filmværksted.Vi ønsker at bane vejen for at filmtalenter kan opnå de samme muligheder og fordele som musiktalenterne gennem årene har opnået via deltagelse på SPOT Festival.

Go back