Nyhedsarkivdetaljer

Pernille Lund rapporterer fra Nordische Filmtage

 

 

Sammen med 5 andre unge, nordiske og nordtyske filmskabere blev producer og instruktør Pernille Lund fra Super8 udvalgt til at deltage i talentcampen Young Nordic Film Link ved Nordische Filmtage i Lübeck.

Pernille fortæller her om inspirerende dage i Tyskland:

"Dette års Young Nordic Film Link team bestod af 2 norske, 3 tyske og en anden 1 dansk filmskaber. Vi kom med forskellige interesserer og kompetencer inden for film, men fælles for alle var den her entusiasme omkring film og lyst til at lære mere.

I løbet af de 4 dage festivalen foregik over, var vi til masterclasses, netværksmingling, Q&A's med unge instruktører og producere og så havde vi selvfølgelig også tid til at se nogle af de mange film fra hele Norden i biografen. Lübeck Film Festival er ikke større end man kan møde rigtig mange filmfolk, få stillet spørgsmål og virkelig lære andre fra filmbranchen at kende - også på et mere personligt plan.

De forskellige oplæg og Q&A’s gennem ugen gav en masse inputs og ideer, så gav inspiration til nyt. Jeg tog hjem fra Lübeck med at en løsning på en skriveblokade til et manuskript, jeg længe har kæmpet med, et større netværk, en masse ideer og en gruppe Young Nordic Film Link talenter, som jeg allerede har aftalt at lave film med i fremtiden."

Tak for tilbagemeldingen, Pernille!! Og rigtig god vind med manuskriptet m.m.m.

 

 

 

Go back