Nyhedsarkivdetaljer

Nina Bisgaard 20/11: Internationale koproduktioner

Internationale koproduktioner

 

Producer hos Meta Film Nina Bisgaard (f. 1984) holder tirsdag den 20. november en talk, som en del af ”Hidden Voices Action Talks & Events”, der er støttet af Fonden Aarhus 2017.  

Arrangementet er for alle interesserede herunder særligt producer- og instruktørtalenter.  

Temaet for talk’en er: ”Internationale koproduktioner på tværs af grænser” med fokus på finansiering. 

Med afsæt i hendes seneste svensk-danske spillefilm ”Grænse/Gräns”, som i år har vundet en af de fornemste priser ved årets filmfestival i Cannes, vil Nina Bisgaard fortælle, hvad det vil sige at koproducere en spillefilm af den kaliber.  

Gräns” er en form for genrenyskabelse, som omhandler et troldekærlighedsdrama om at skulle opføre sig som et menneske, når man faktisk ikke er det og om at insistere på, at det menneskelige har værdi, selvom mennesker konstant forbryder sig mod deres egne værdier.  

Nina Bisgaard vil fortælle om, hvordan produktionen af ”Gräns” blev sat i værk, herunder hvordan samarbejdet fungerer i en international koproduktion. Blandt andet, hvad de finansielle fordele kan være ved en international koproduktion, og hvordan inspirationskilderne udvides på tværs af grænser og derved kan være med til at skabe kompetenceudvikling i den danske filmbranche. Læs mere om Nina Bisgaard her.

Arrangementet foregår d. 20. november kl. 16.00 – 17.30, hvor der efterfølgende vil være mulighed for at tale med Nina Bisgaard. 

Tilmeld dig her.

 

 

Go back