Nyhedsarkivdetaljer

Reeltime juni 2014

Aarhus Filmværksted finder og udvikler talenter inden for fiktions- og dokumentarfilm, og vi ønsker at inspirere nye og gamle talenter til at skærpe fokus på den filmiske fortælling.

Vi inviterer derfor publikum indenfor til et kig på nogle af de bedste produktioner, der i løbet af det sidste års tid er produceret med støtte fra værkstedet. Kom og mød filmfolket - se deres fantastiske film og fang en øl i baren i Danmarks hyggeligste biograf.

Arrangementet er GRATIS og foregår i Øst for Paradis den 12. juni kl. 21:30.

Husk at bestille pladser via paradisbio.dk

Georgi

tl_files/afv/Billeder til nyhedsbreve/Georgi1.jpg

Georgi / Danmark 2014 / 20 min. / fiktion / instruktion, manuskript og klip: Morten Lindqvist og Asger Lindqvist / producer: Jonathan Lindqvist / foto: Michael Clemens / tonemester og lyddesign: Poul Martin Sperlig og Nicolas Vetterli

Georgi - en ung østeuropæisk mand - er langt væk hjemmefra. Han driver ensomt rundt i en fremmed storby, hvor han prøver at etablere sig selv og blive hørt gennem btyens støj.

Georgi arbejder som kurér for sin kriminelle, men overbeskyttende onkel. Trofast løber Georgi sin onkels ærinder, mens han drømmer om en dag at blive lige så velanset og respekteret som onklen. Men for onklen selv er glamouren ved et kriminelt liv for længst forsvundet, og han gør hvad han kan for at få Georgi til at ændre kurs.

Den Allersidste Dans

tl_files/afv/Billeder til nyhedsbreve/Den Allersidste Dans.jpg

Den Allersidste Dans / Danmark 2014 / 5 min / animation / instruktion og produktion: Mompox Media / klippere: Adriana Maria Hansen, KAsper Bæk Jørgensen / komponist: Tobias Sachse Mogensen

Noah bor på Madagascar og har netop mistet sin bedstefar. Fra en dansk dreng hører Noah uhyggelige historier om, at skeletterne vandrer rundt på kirkegården om natten, og han er derfor bange for at deltage i den traditionelle fejring af de døde, kaldet "Famadihana", hvor de døde bliver gravet op og danset med gennem gaderne. Noah ser dog sin frygt i øjnene og overnatter på kirkegården, hvor han ikke oplever noget uhyggeligt men derimod taler med sin afdøde bedstefar og møder lemurer. Derefter er Noah klar til at deltage i fejringen af de døde.

Tore

tl_files/afv/Billeder til nyhedsbreve/Tore.jpg

Tore / Danmark 2014 / 18:00 min. / fiktion / instruktør og producer: Iben Ravn / manus: Mathias Klok, Boris Hansen og Iben Ravn

En fattig, svensk kvinde, der bor i en fremmedfjendsk, dansk landsby i det 19. århundrede, mister sit sidste barn. Hun bliver tvunget til at sælge sin bedste ven, pakhesten Tore for at betale for begravelsen, og hun mister langsomt viljen til at leve.

Arrangementet er GRATIS og foregår i Øst for Paradis den 12. juni kl. 21.30.

Husk at bestille pladser via paradisbio.dk

Go back