Nyhedsarkivdetaljer

Reeltime marts 2014

Aarhus Filmværksted finder og udvikler talenter inden for fiktions- og dokumentarfilm, og vi ønsker at inspirere nye og gamle talenter til at skærpe fokus på den filmiske fortælling.

Vi inviterer derfor publikum indenfor til et kig på nogle af de bedste produktioner, der i løbet af det sidste års tid er produceret med støtte fra værkstedet. Kom og mød filmfolket - se deres fantastiske film og fang en øl i baren i Danmarks hyggeligste biograf.

Arrangementet er GRATIS og foregår i Øst for Paradis den 13. marts kl. 21:30.

Husk at bestille pladser via paradisbio.dk

More Than Brothers

tl_files/afv/Billeder til nyhedsbreve/More Than Brothers.jpg

More Than Brothers / Danmark 2013 / 28:46 min. / dokumentar / instruktion og produktion: Emil Mølgaard Morell og Andreas Juul Johansen / klippere: Emil Mølgaard Morell og Morten Valkær / komponist: Kasper Brinck Kristensen

Harry er det yngste medlem af familien Wanyama. 
Hans far var en vigtig fodboldspiller for det kenyanske landshold i 1970erne, og hans brødre nyder stor succes i Europa for klubberne Southampton FC og Inter Milan FC.

Fra den ene dag til den anden blev slum og genbrugscykel til villaer og enorme biler. Familien havde ingenting, og nu har de mere, end de nogensinde havde turde drømme om.

Midt i en fremmed verden drømmer Harry om egen succes.

På Rejse efter Lykke

tl_files/afv/Billeder til nyhedsbreve/Paa-Rejse.jpg

På Rejse efter Lykke / Danmark 2013 / 21 min. 41 sek. / dokumentar / instruktion: Marie Venø Thesbjerg / klippere: Jacob Christensen, Alexander Ohrt, MortenValkær / lyd design: Dan Isager

En kvinde rejser på pilgrimsrejse til det helligste buddhistiske sted - Bodh Gaya i Indien. Hun ønsker at gøre godt, skabe god karma og lykke. Men hvordan er det muligt konfronteret med ubehagelige situationer: Insisterende tiggere, lokalbefolkningen, der snyder hende og hendes egen vrede?

 

Qamar

tl_files/afv/Billeder til nyhedsbreve/Qamar.jpg

Qamar / Danmark 2014 / 55:00 min. / dokumentar / instruktør, producer og klipper: Ida Marie Gedbjerg / lyddesign: Peter Rossel Lademann / komponist: Nasar Badran

Den irakiske transseksuelle mand, Qamar, drømmer om at blive til kvinde i Danmark. Under det irakiske styre gav Saddam Hussein hende personligt løfte om et kønsskifte, men Irakkrigen satte en stopper for hendes drøm. Qamar flygtede fra sit hjemland i håb om at fuldende sin rejse i Danmark, men hun løber panden mod muren i det danske sundhedsvæsen.

Bureaukrati hensætter Qamar i en ventetilstand, og chikaner fra fremmede mænd og naboer sender Qamar ud på en længere psykisk deroute. Ida, instruktøren, begynder at frygte for Qamars liv og hvirvles selv ind i sin egen dokumentar.

Arrangementet er GRATIS og foregår i Øst for Paradis den 13. marts kl. 21.30.

Husk at bestille pladser via paradisbio.dk

Go back