Nyhedsdetaljer

Daniel Spiller Dø´ med crew i Berlin :)

Sidste års Doccamp deltagere Valentin Marcus Andersen, Camilla Seidelmann og Fie Uhrenholt Fisker med filmen "Daniel Spiller Dø" rapporterer fra Berlin:

"Vi synes, det vildeste er, at vi startede ud med at lave en dokumentar i Kjellerup og endte med at screene den i Berlin!

Screen Talent Europe har været en fantastisk mulighed for at møde dygtige og ligesindet filmsskabere fra Europa. Vores oplevelse under Screen Talent har været en døråbner for mange nye ideer og netværksmuligheder, hvor drøftelser om fremtidsplaner indenfor filmbranchen har været en kæmpe motivation for fortsat at dyrke filmdrømmen. Derudover var det jo også sindssygt fedt at opleve vores film “Daniel Spiller Dø’” blandt så mange andre fremragende film under eventet.  

Sidst har turen til Berlin også været en bekræftigelse i, at selvom vi på tværs af Europa ikke nødvendigvis taler det samme sprog, så kan det visuelle fortællerskab i film formå at kommunikere, hvad ord nødvendigvis ikke kan vise på tværs af kulturer. Det synes vi har været en ret fantastisk følelses at være en del af!"

 

Go back