Nyhedsdetaljer

Filmværkstederne tilbyder adgang til Green Producers Club

Good Green News!!

Filmværkstederne i Danmark har netop indgået en aftale med Green producers Club om, at alle produktioner, der er støttet af værkstederne, kan benytte Green Producers Tool gratis.

Green Producers Club er, som navnet indikerer, en klub for kultur-produktionsselskaber, hvor der bliver vidensdelt på tværs af kultursektoren. Fælles for medlemmerne er, at de gerne vil være med til at producere kultur efter nye grønne standarder.

En af Green Producers Clubs helt store omdrejningspunkter er et online værktøj, der er udviklet specifikt til den skandinaviske kulturindustri, som både måler og hjælper med at reducerer CO2-udledningen på kulturproduktioner. Det hedder Green Producers Tool.

Der er forskellige tool-løsninger tilgængelige, men det lader til at ”Green producers Club” er ved at blive branche standard i Danmark, idet mange af de større selskaber, såsom Nimbus Film, Nordisk Film, Zentropa, er medlemmer af klubben.

Du kan læse meget mere om Green Producers Club her og sende en mail til Trine på tha@afv.dk, hvis du har fået produktionsstøtte hos Aarhus Filmværksted og ønsker at få din film oprettet og få adgang til GPT.

 

 

Go back